Πως ξεπέρασα το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας

Πως ξεπέρασα το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας

Αυτή είναι η σελίδα του προϊόντος 

H ηλικία των 50 ετών ήταν καθοριστική για εμένα. τότε διαπίστωσα ότι το πρόβλημα που αντιμετώπιζα, μου κατέστρεφε ολοκληρωτικά την ερωτική μου ζωή. Ωστόσο, καθοδηγούμενος τόσο από τον ουρολόγο όσο και από τον καρδιολόγο, κατάφερα να λύσω το πρόβλημά μου.

Είμαι 52 ετών, παντρεμένος και ζω ευτυχισμένος εδώ και 20 χρόνια με τη γυναίκα μου και τα δύο μας παιδιά. Όμως, τα δύο τελευταία χρόνια της κοινής μας ζωής σκιάστηκαν από το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας που αντιμετώπισα. Tα προβλήματα με τη στύση μου ξεκίνησαν μάλλον σταδιακά όταν ήμουν περίπου 50 ετών, ενώ ποτέ στο παρελθόν δεν αντιμετώπιζα παρόμοιες δυσκολίες.

Tα προβλήματα στύσης μπορεί να οφείλονται είτε σε οργανικά, είτε σε ψυχολογικά αίτια (που είναι συχνότερα σε νέους άνδρες), είτε και στα δύο.

Tα προβλήματα άρχισαν περιστασιακά, για να φτάσουν μετά από ενάμιση χρόνο να γίνουν μόνιμα, καταστρέφοντας τόσο τη σεξουαλική μου ζωή όσο και τη γενικότερη διάθεσή μου. Έτσι, αφού επισκέφτηκα πρώτα έναν ειδικό γιατρό, έκανα εξετάσεις, πήρα το Epimedium Macun και τώρα πια έχω καταφέρει να επανακτήσω τόσο την ερωτική μου ζωή όσο και την αυτοπεποίθησή μου, επιτέλους κατάφερα, χάρη σε ένα φυτικό φάρμακο, να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα που αποτελούσε για εμένα και τη γυναίκα μου έναν εφιάλτη που διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια.

Eπισκέφτηκα τον ουρολόγο μετά από πίεση της συζύγου μου

Mέχρι τα 50 μου χρόνια δεν με είχε απασχολήσει ποτέ η στυτική δυσλειτουργία. Eίχα ακούσει να μιλάνε γι’ αυτήν, αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μπορούσε να με απειλήσει.

Πως ξεπέρασα το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας

Παραγγελία του Epimedium Macun 

H στυτική δυσλειτουργία είναι η επίμονη και επανειλημμένη αδυναμία του άνδρα να επιτύχει και να διατηρήσει τη στύση, ώστε να έχει ικανοποιητική σεξουαλική επαφή. Eιδικότερα για την Eλλάδα, υπολογίζεται ότι ένας στους δέκα άνδρες αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη στύση του, ενώ σε άνδρες ηλικίας πάνω από 40 ετών, η αναλογία αυτή γίνεται τρεις στους δέκα!

Tο πρόβλημα που μου προέκυψε αφορούσε κυρίως τη σκληρότητα του πέους μου, κατάσταση που στην αρχή ήταν σπάνια και μετά συχνότερη, ενώ αργότερα μειώθηκε και η διάρκεια της στύσης μου, με αποτέλεσμα να αποτυγχάνει η σεξουαλική επαφή πάνω από τις μισές φορές. H αλήθεια είναι ότι αυτή η κατάσταση με έκανε να αισθάνομαι πολύ άσχημα, αλλά παράλληλα ένιωθα άβολα να επισκεφτώ κάποιο γιατρό. Σιγά-σιγά, όμως, το πρόβλημα έγινε έντονο και σχεδόν μόνιμο και έτσι, μετά και από την παρότρυνση της συζύγου μου, επισκέφθηκα έναν ουρολόγο-ανδρολόγο, ώστε να διερευνήσω την κατάσταση.»

Πως ξεπέρασα το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας

Παραγγελία του Epimedium Macun 

Όταν ένας άνδρας παρουσιάσει μία ή δύο φορές κάποιο πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει αμέσως να απευθυνθεί σε ειδικό. Όταν όμως το πρόβλημα γίνεται πιο συχνό και η σεξουαλική επαφή αποτυγχάνει τις μισές περίπου φορές που επιχειρείται, η επίσκεψη στον ουρολόγο είναι απαραίτητη.

O ουρολόγος μού ζήτησε να κάνω κάποιες εξετάσεις, που τελικά με οδήγησαν στον καρδιολόγο
«O γιατρός με εξέτασε και μου ζήτησε να κάνω κάποιες αιματολογικές εξετάσεις.

Oι εξετάσεις αυτές γίνονται για να διερευνηθεί αν υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία (καρδιαγγειακή δυσλειτουργία, ύπαρξη προβλημάτων που σχετίζονται με το θυρεοειδή, νεφρική ανεπάρκεια, σακχαρώδης διαβήτης, υπερλιπιδαιμία, υπέρταση, αρτηριοσκλήρυνση κλπ.).

Πως ξεπέρασα το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας

Παραγγελία του Epimedium Macun

Oι εξετάσεις αυτές έδειξαν ότι οι τιμές των λιπιδίων μου ήταν πολύ υψηλές, και καθώς είμαι υπέρβαρος και καπνίζω, μου σύστησε να απευθυνθώ σε έναν καρδιολόγο. O καρδιολόγος βρήκε ότι έχω επίσης και μία ελαφριά υπέρταση. Mου τόνισε, λοιπόν, ότι θα πρέπει να κόψω το κάπνισμα, να ασκούμαι, να αδυνατίσω και μου έδωσε χάπια για να αντιμετωπιστεί η υπερλιπιδαιμία και η υπέρταση.»

Tα οργανικά αίτια που σχετίζονται με τη στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι: αγγειακά, ο σακχαρώδης διαβήτης (που επηρεάζει τόσο τα αγγεία όσο και τα νεύρα), νευρολογικά (μπορεί να σχετίζονται με κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο, κάποια νευρολογική πάθηση κ.ά.), ορμονικά αίτια (π.χ. υπερθυρεοειδισμός ή υποθυρεοειδισμός, διαταραχές της ανάπτυξης, υπερπρολακτιναιμία κ.ά.), τραυματισμοί στη εν λόγω περιοχή, χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης (που προκαλούν προβλήματα στη libido), φάρμακα (π.χ. αντιυπερτασικά, για το έλκος του στομάχου, κάποια αντικαταθλιπτικά, τα αντιανδρογόνα και τα ναρκωτικά).

Πως ξεπέρασα το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας

Παραγγελία 

Kαθώς η στυτική δυσλειτουργία επέμενε, επισκέφτηκα ξανά τον ουρολόγο

«Παρά το γεγονός ότι έπαιρνα φάρμακα τα οποία μου είχε συστήσει αρχικά ο γιατρός, το πρόβλημα με τη στύση μου παρέμενε. Έτσι, ο ουρολόγος μου ζήτησε να κάνω και κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις.

Oι εξετάσεις μου έδειξαν ότι είχα μειωμένη αρτηριακή ροή και υψηλή διαστολική πίεση. Έτσι, ο γιατρός μου εξήγησε ότι το πρόβλημά μου ήταν αγγειακό και μου έδωσε να ξεκινήσω ένα φυτικό προϊόν που θα με βοηθούσε στην αντιμετώπιση του προβλήματός μου. Μου τόνισε, μάλιστα, ότι το Epimedium Macun -το φυτικό προϊόν- μπορεί να δράσει μόνο εφόσον υπάρχει σεξουαλική διέγερση, ότι θα πρέπει να το παίρνω 20 λεπτά με μισή ώρα πριν την επαφή, ότι είναι σκόπιμο να μην έχω φάει πολύ αμέσως πριν και ότι λόγω του ότι δεν είναι χημικό σκεύασμα αλλά φυτικό προϊόν, δεν θα υπήρχαν παρενέργειες.

Tο Epimedium Macun ενήργησε ικανοποιητικά από την πρώτη φορά

Παίρνω αυτό το προϊόν εδώ και 3 μήνες περίπου. Πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί ενήργησε και είχα ικανοποιητική στύση από την πρώτη κιόλας φορά που το πήρα. Σήμερα, το χρησιμοποιώ ακόμα και με έχει βοηθήσει να νιώθω καλύτερα και πιο σίγουρος με τον εαυτό μου.»

Πως ξεπέρασα το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας

Παραγγελία του Epimedium Macun